Beogradski Skvoš Klub

Belgrade Squash Club
Septembar 2018

Naši juniori na skvoš festivalu u Turskoj

Od 29. avgusta do 2. septembra naš juniorski tim je učestvovao na prvom Skvoš festivalu održanom u Turskom gradu Bursi. Ove godine pored Srbije na festivalu su učestvovali i igrači i treneri iz Ukraine.

Gradonačelnik Burse, gospodin Mustafa Bozbey i predsednik Turske federacija sportova u razvoju, gospodin Hasan Ozturk, organizatori festivala očekuju još veći broj učesnika, iz više zemalja, iduće godine.

Gradonačelnik Bozbey pruža izuzetnu podršku razvoju skvoša. U sledećih 4-6 meseci se planira završetak kompleksa od 10 terena, od koga su dva staklena. Sportki hotel sa 62 sobe je već počeo sa radom. U planu je i jedinstven kompleks sa 24 terena. Zahvaljujući ovim skvoš projektima Bursa se nada organizovanju evropskog i svetskog šampionata.

Na osnovu iskustva našeg tima koji je bio na festivalu - nadamo se da će u tome i uspeti, i nadamo se da ćemo biti u prilici da uzvratimo gostoprimstvo pre idućeg festivala u Turskoj.

Hvala puno organizatorima festivala!

Postanite deo juniorskog tima

Prijavite se za
školu skoša

U želji da nastavimo dugogodišnju tradiciju nastalu u SquashLand-u, klubu u kojem je većina nas počela da igra skvoš. i u kome su naša deca odrastala, počinjemo sa školom skvoša. Škola počinje najkasnije:

1. Oktobra 2018.

Treninzi se održavaju tri puta nedeljno, u prepodnevnim i poslepodnevnim terminima. Cena skvoš škole je:

4,000 RSD/mesečno

Popunite, molimo Vas, formular ispod i neko iz škole će vas ubzo kontaktirati.

Ime i prezime deteta:

Ime i prezime staratelja:

Mobilni telefon staratelja:

Imejl adresa staratelja:

Vaši podaci će biti korišćeni isključivo vezano za aktivnosti škole skvoša. Svi podaci o Vama i vašem detetu će biti trajno obrisani na Vaš zahtev.